Before and After Galleries

Boyd Kitchen Remodel

This was a Large Kitchen Remodel job in inner NW Portland! The cabinets are Maple Wood, Shaker Door, White paint. We changed the peninsula top all one level and made it more efficient! We also added a overhang so that they could have bar stools there!
The cabinets have Full Extension Dovetail drawers. And Full extension soft close drawer glides. The…

Corry-Harrod Kitchen Remodel

This was a Large Kitchen Remodel job in Portland!
We did not change the overall design very much. we took the cabinets all of the way to the ceiling with stacked cabinets and crown molding! The cabinets are Cherry Wood, stained and glazed. We We We added island and added a overhang so that they could have bard stools there.

The cabinets…

Brake Kitchen Remodel

This was a large Kitchen Remodel job in Lake Oswego.
As you can see by the before pictures the existing kitchen had Really Dark cabinets with a tile back splash. The Kitchen layout is similar to the original layout. We added Roll outs in base cabinets, and to the Pantry as well, a 2 bin recycle cabinet, and Tilt out trays!

We…

Soukup Kitchen Remodel

This was a large Kitchen Remodel job in Vancouver Wa.
We kept the layout pretty much the same. The cabinets are White Painted Shaker, and we took them all of the way to the ceiling with stacked crown molding. The upper cabinets are “Stacked Cabinets” with the upper door with glass!

We made the island Cherry Shaker Cherry Wood. The stain is…

Rossington Remodel

This was a Large Kitchen Remodel job in Portland in which we did not change the overall design very much.
We removed the soffits and took the cabinets all of the way to the ceiling with stacked crown molding! The cabinets are Cherry Wood, stained. We made one of the tall cabinets ½ broom closet and ½ pantry with roll outs.…

Entertainment Center for Krainock

“This was a Entertainment canter Remodel job in The West Hills of Portland! We also did their Kitchen too! As you can see by the before pictures the existing Entertainment Center had white cabinets but they did not go to the ceiling. We re-designed the Entertainment Center and gave the customer a whole lot more storage space than before. We…